StartBedrijfsprofielWerkzaamhedenGerealiseerdOnderhandenOffertePG-teamHet weten waard
Aangesloten bij
Erkend leerbedrijf
KBI procescertificaat
VCA

Aangesloten bij

     


Aannemers Vereniging Metselwerken

AVM heeft ten doel: het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord. Dit betekent dat AVM ook opkomt voor het belang van de metselbranche in het algemeen. Al blijft het belang van de leden primair staan.

In de praktijk ontwikkelt AVM zich tot een volwaardige gesprekspartner in de bouw op het gebied van alle belangrijke beleidsonderdelen die ook voor het metselbedrijf van belang kunnen zijn, zowel aan de onderhandelingstafel, als in de vergaderzaal, als op de bouwplaats.

Deze doelstelling is reeds grotendeels bereikt, doch er ontbreken nog enkele elementen, waar thans in breed verband met prioriteit aan gewerkt wordt. Het gaat er om de maatschappelijke-, financieel economische-, juridische-, zakelijke- en gezondheidsbelangen van de bedrijven en hun medewerkers te optimaliseren en zo te streven naar een evenwicht waarin binnen ons wettelijk stelsel opdrachtgevers en eindverbruikers een bouwwerk krijgen opgeleverd dat niet alleen voldoet aan alle voorschriften, maar ook aan hun eigen eisen en wensen.

Samenwerking tussen bouwpartners in gelijkwaardigheid van efficiency en vakmanschap zijn daarbij onmisbaar.
Email onsLinksOntwerp